DuraVert richt zich op de verkoop en verhuur van mobiele luchtkoelers aan zowel de zakelijke dan wel de particuliere markt.

DuraVert is agent van Portacool in de gehele Benelux en Duitsland van mobiele adiabatische luchtkoelers voor verschillende toepassingen waaronder industrieel gebruik, werkplaatsen, autofabrieken, hangars, onderhoudsruimtes, evenementen, magazijnen, tenten, keukens, bouwplaatsen, loodsen, terrassen, stallen, kantoren en in de tuinbouw.

Waar een airco duur en milieuonvriendelijk is, is een Portacool adiabatische spotkoeler de oplossing voor een effectieve, mobiele en milieuvriendelijke koeling. Er zijn zelfs subsidiemogelijkheden!

Dat u de keuze heeft uit een uitgebreid en veelzijdig assortiment met veel producten vinden wij daarbij vanzelfsprekend. Daarnaast moet u er blind op kunnen vertrouwen dat u met kwaliteitsproducten te maken heeft. En dat kunt u, wij leveren namelijk standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Daardoor bent u verzekerd van een lange werking en levensduur van onze producten, waarvoor ze ook zijn bestemd.

Wij staan voor een bovengemiddelde en persoonlijke service. Een eigen technische dienst en transportmiddelenpark maken daar standaard deel van uit. Bovendien hoeft u geen maanden te wachten op uw bestelling. DuraVert zorgt voor een snelle levering uit voorraad, óók als het gaat om grote volumes. Daarnaast staan wij 24/7 voor u klaar, waarbij we snel zorgen voor een duidelijk advies.

Waarom DuraVert?

  • DuraVert is officieel agent in de Benelux en Duitsland voor Portacool
  • Portacool koelers, onderdelen en accessoires zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar
  • Wij werken alleen met de beste kwaliteitsproducten
  • Door de jarenlange ervaring kunnen wij perfect advies geven welke spotkoeler het meest geschikt is voor u
  • Eigen service en storingsdienst die 24/7 bereikbaar is
  • Doordat DuraVert agent is van Portacool, kunnen wij u de beste en scherpste prijzen aanbieden
  • Duidelijke afspraken met één contactpersoon waarbij een persoonlijke benadering voorop staat vinden wij belangrijk
  • DuraVert is een flexibele onderneming die de wensen van de klant voorop stelt