Industriële koelers van DuraVert

Een industriële koeler is vaak onbetaalbaar. Het effectief en milieuvriendelijk koelen van bedrijfsruimtes kan daarom een uitdaging zijn. Toch biedt DuraVert oplossingen. Zo leveren wij diverse Portacool industriële koelers. Onze Portacool industriële koelers zijn vele malen goedkoper, mobiel en milieuvriendelijker dan conventionele technieken. De industriële koelers van DuraVert zijn zowel beschikbaar voor de verhuur als verkoop. Onze industriële koelers werken, in tegenstelling tot traditionele koelers, door middel van adiabatische koeling. Adiabatische koelers koelen warme lucht door verdamping van water. Dit maakt onze industriële koelers milieuvriendelijk en kostenbesparend. Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Industriële koelers van Portacool kopen bij DuraVert

Wanneer je een Portacool industriële koeler koopt bij DuraVert heb je te maken met een officiële importeur! Sinds begin 2013 zijn wij voor de gehele Benelux en Duitsland dé distributeur van Portacool. Hierdoor hebben wij geruime ervaring met onderhoud en reparaties van Portacool industriële koelers. Wij verhuren, verkopen en transporteren Portacool koelers. Daarmee leveren wij een compleet pakket voor al onze klanten. In geval van nood zijn onze monteurs 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Ook voor vragen over subsidies bent u bij ons aan het juiste adres. Interesse? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij leveren vrijblijvend advies. Onze industriële koelers zijn de meest ecologische en betaalbare oplossing voor hitteproblemen!

Voor wie is een industriële luchtkoeler bestemd

foto industriele koeler
Wanneer u kiest voor een betaalbare, milieuvriendelijke en mobiele manier van koelen, dan kan een Portacool industriële koeling uitermate geschikt zijn. Onze Portacool koelingen maken gebruik van water in plaats van milieuvervuilende en kostbare koudemiddelen. Hierdoor wordt een ruimte afgekoeld op een aangename en duurzame manier en is het ook toepasselijk om deze industriële koelers te gebruiken in een breed gamma aan scenario’s. Zo zijn ze geschikt voor industriële fabriekshallen, grote kantoren en zelfs horeca. Door hun enorme koelcapaciteit kunnen onze industriële koelers grote oppervlaktes koelen.

Daarnaast is een bijkomend voordeel dat de industriële koelers van Portacool in aanmerking komen voor investeringsaftrek. Dit komt doordat ze op de energielijst staan opgesteld door Rijksoverheid. Dit kan zomaar honderden euro’s schelen.
Bekijk onze catalogus

Hoe werkt een adiabatische industriële koeling

Onze adiabatische industriële koelers koelen ruimtes door verdamping van water. Warme lucht wordt middels een ventilator door gepatenteerde pads van het merk Küül gezogen. Deze pads zijn specifiek ontworpen door en voor Portacool, en worden continue nat gehouden waardoor het vocht en de werveling van de lucht, de warmte onttrekt door verdamping. Onze Küül pads hebben naast een verkoelende ook een filterende werking. Afhankelijk van de luchtvervuliing en het onderhoud gaan de pads tussen de 2 en 5 jaar mee. Dit is niet alleen effectiever dan de conventionele methoden, maar ook nog eens duurzamer.

Industriële koeler voor de verhuur

Tijdelijk behoefte aan industriële koelers? Onze Portacool koelers zijn ook beschikbaar voor de verhuur. Dit maakt ze uitermate geschikt als duurzame oplossing voor tijdelijke hitteproblemen in de industrie. DuraVert verhuurt industriële koelers in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Onze koelers kunnen gemakkelijk worden aangesloten op enkel water en stroom. Dit zorg ervoor dat ze snel geïnstalleerd en verplaatst kunnen worden. Als koudemiddel wordt water gebruikt, wat zorgt voor comfortabele en snelle koeling voor grote ruimtes. Hierdoor bieden wij een betaalbare en duurzame oplossing!

Waarom kiezen voor DuraVert?koeler industrieel

  • DuraVert heeft een eigen service en storingsdienst die 24/7 bereikbaar is.
  • DuraVert is dé importeur van Portacool, met de beste en scherpste prijs-kwaliteit verhouding.
  • DuraVert is dé distributeur van Portacool in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.
  • DuraVert heeft Portacool industriële koelers, onderdelen en accessoires direct uit voorraad leverbaar.
  • DuraVert werkt met één contactpersoon voor al uw vragen.
  • DuraVert is een flexibele onderneming die de wensen van de klant vooropstelt.

Neem contact op

DuraVert is al een lange periode officieel distributeur van Portacool voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Sinds 2013 leveren wij industriële Portacool koelers in de Benelux en Duitsland. Onze industriële koelers zijn geschikt voor diverse industriële toepassingen zoals de koeling van fabrieken, werkplaatsen, hallen, magazijnen en logistieke centra. Garandeer effectieve, duurzame en mobiele koeling met een industriële koeler van DuraVert. Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

think green
kuul logo
usa made