Adiabatische koeling

Een adiabatische luchtkoeling van Portacool koelt de nabije lucht door verdamping van water. Daarom wordt het ook wel een verdampingskoeling genoemd.  Warme droge lucht wordt door een ventilator aangezogen langs een gepatenteerd Kuul® koelmembraan. De ingebouwde waterpomp en watertank zorgen ervoor dat het koelmembraan van de adiabatische koeler voortdurend vochtig blijft. De energie die nodig is voor het verdampen van het water op het koelmembraan onttrekt de warmte aan de lucht, waardoor de temperatuur van de lucht naar beneden gaat. Met andere woorden: Het vocht op het koelmembraan verdampt en het membraan adsorbeert de warmte uit de lucht. Vervolgens wordt de koele lucht aan de andere zijde de luchtkoeler uit geblazen. Dus bent u op zoek naar effectief en milieuvriendelijk koelen? Dan zijn onze mobiele adiabatische luchtkoelers dé oplossing!

Neem contact op

luchtkoeler

Mobiele adiabatische koeler

Onze mobiele adiabatische luchtkoelers zijn spotkoelers voor bijvoorbeeld het gericht koelen van werkplekken en productieruimtes. Uit onderzoek blijkt dat een aangename werktemperatuur resulteert in een hogere productiviteit en dus hogere winst. Voor Europa zijn er meerdere modellen mobiele koelers met verschillende koelcapaciteiten uit de Jetstream-serie beschikbaar. In onderstaande animatie ziet u de verschillen in luchtstroom van de Jetstream 230, Jetstream 240, Jetstream 250, Jetstream 260 en de Jetstream 270.. De koelers zijn zeer mobiel aangezien er wielen onder gemonteerd zijn.

Voor iedere situatie hebben wij een geschikte Portacool industriële koeler. Van industriehallen en werkplaatsen tot sportscholen en tenten, de koelers zijn voor vele toepassingen geschikt. Neem een kijkje op onze website en vindt de juiste koeler die bij u past.

stralingskoelte
adiabatische koeling

Adiabatische koeling kopen of huren

Wanneer u een specialist zoekt in verkoop, verhuur, transport, onderhoud en reparatie van Portacool mobiele adiabatische luchtkoelers, dan bent u bij DuraVert aan het juiste adres. Omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat, verkoopt en verhuurt DuraVert enkel mobiele adiabatische luchtkoelers van het merk Portacool. Bij het kopen of huren van de juiste mobiele luchtkoeler zijn tal van factoren van belang. Bij DuraVert krijgt u een advies op maat, in een persoonlijk onderhoud, per telefoon of mail. Een offerte aanvragen of een bezoek plannen kan gemakkelijk via onze website. Onze adiabatische luchtkoelers staan op de energielijst, dat betekent dat er subsidiemogelijkheden zijn voor verschillende modellen. Bij uw subsidieaanvraag krijgt u van DuraVert een ondersteuning van A tot Z. Neem contact op voor meer informatie via +31 (0)88 033 19 00 of info@duravert.com.

Bekijk onze catalogus

Onderdelen Portacool adiabatische koelers

Ook voor losse onderdelen van de adiabatische koelers kunt u bij DuraVert terecht. Van accessoires, tot pompen en motoren. DuraVert heeft voor alle verschillende Portacool series en modellen onderdelen. Mocht u vragen hebben over onderdelen voor adiabatische koelers, neem dan contact met ons op.

luchtkoeler kopen

Industriële Adiabatische luchtkoelers

Onze adiabatische luchtkoelers zijn mobiel en hebben een hoge koelcapaciteit (de Jetstream 270 tot 523m2 per koeler). Door de mobiliteit en het grote bereik zijn onze mobiele luchtkoelers ideaal voor productiebedrijven en grote werkplaatsen. In tegenstelling tot een mobiele airco, is ventilatie vereist. In het meest gunstige geval blijven ramen, deuren en zelfs rolpoorten open.

DuraVert adiabatische koelers

portacool catalogusDuraVert is dé importeur van Portacool mobiele luchtkoelers vanaf het eerste moment.
Anno 2020 is DuraVert officieel agent en distributeur van Portacool koelers in de gehele Benelux en Duitsland, en gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, transporteren, onderhouden en repareren van Portacool koelers.  DuraVert staat voor een totaalpakket met een flexibele en persoonlijke benadering. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar en wij begeleiden u graag met uw subsidieaanvraag. Neem contact met ons op voor een advies op maat en de beschikbaarheid van onze Portacool koelers bij u in de buurt!

Dus als u op zoek bent naar een verplaatsbare, milieuvriendelijke, effectieve en goedkope oplossing voor uw hitteprobleem, dan zijn de mobiele adiabatische koelingen van DuraVert dé oplossing!

Waarom DuraVert?

  • DuraVert is dé distributeur van Portacool in Nederland, België en Duitsland.
  • DuraVert heeft Portacool mobiele luchtkoelers, onderdelen en accessoires direct uit voorraad leverbaar.
  • DuraVert werkt uitsluitend met de beste kwaliteitsproducten en A-merken.
  • DuraVert heeft jarenlange ervaring in verkoop, verhuur, transport, onderhoud en reparatie van mobiele adiabatische luchtkoelers.
  • DuraVert heeft een eigen service en storingsdienst, 24/7 bereikbaar.
  • DuraVert is dé importeur van Portacool, met de beste en scherpste prijs-kwaliteit verhouding.
  • DuraVert werkt met één contactpersoon voor al uw vragen.
  • DuraVert is een flexibele onderneming die de wensen van de klant vooropstelt.
think green
kuul logo
usa made