Mobiele airco

Als u een specialist zoekt voor het kopen van een mobiele airco, bent u bij DuraVert aan het goede adres. Wij kunnen u namelijk precies vertellen waarom u geen airco maar een luchtkoeler moet aanschaffen. Airco’s werken met een koudemiddel. Hierdoor komt bij het gebruik van een airco veel CO-2 uitstoot vrij. Een luchtkoeler werkt zonder koudemiddel. En is daarom een duurzame manier van koelen.

Neem contact op

luchtkoeler

Werking van een mobiele airco

Onze mobiele luchtkoelers werken, in tegenstelling tot mobiele airco’s, op het principe van verdampingskoeling. De lucht wordt gekoeld door het verdampen van water. Voor het verdampen van het water wordt er energie uit de lucht onttrokken. Hierdoor koelt de lucht af. Door middel van een ventilator wordt de gekoelde licht de ruimte ingeblazen, zo ontstaat als het ware een airco koeling. Daarnaast hebben de koelers ook nog een filterende werking. Dit zorgt samen voor een prettig en aangenaam klimaat. Deze techniek van koelen is relatief eenvoudig, wat inhoudt dat de koelers zeer betrouwbaar en makkelijk te onderhouden zijn. De koelers werken op stroom voor de ventilator en pomp en water. Ze zijn dus zeer milieuvriendelijk. Doordat het de meest energiezuinige manier van koelen is, werd de belangstelling rondom onze luchtkoelers steeds groter. Verder staan de koelers op wielen, wat ze dus mobiel maakt. Wij hebben diverse modellen mobiele luchtkoelers met verschillende koelcapaciteiten en afmetingen.

stralingskoelte

Aanschaffen van een mobiele airco alternatief

luchtkoeler

De Portacool mobiele luchtkoelers zijn de meest goedkope manier voor het koelen van lucht. De koelers zijn erg duurzaam en staan daarom ook op de energielijst. Ondernemers komen hierdoor in aanraking met de Energie-Investeringsaftrek. De overheid erkent de koelers namelijk als een duurzame techniek. Milieubewust koelen is dan ook een belangrijke reden om een adiabatische luchtkoeler aan te schaffen. Onze Portacool koelers zijn geschikt voor de industrie, als werkplaatskoeling, het koelen van stallen, tenten, sportscholen en voor nog vele andere toepassingen. Neem een kijkje op onze website en vindt de juiste mobiele airco koeling die bij u past.

Onderdelen Portacool

Bij DuraVert kunt u terecht voor alle onderdelen van verschillende Portacool modellen en series. Van motoren en pompen tot accessoires. Mocht u vragen hebben over Portacool parts, neem dan contact met ons op.

Bekijk onze catalogus

Industriële mobiele koeler

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat de productiviteit hoger ligt wanneer er gewerkt kan worden in aangename temperaturen. Een mobiele airco koeling kan dit niet altijd realiseren bij grotere werkplaatsen of bedrijfshallen. Onze industriële luchtkoelers zijn daar in tegen wel ideaal voor bijvoorbeeld productiebedrijven en grote werkplaatsen. Een groot voordeel van de koelers is dat ze goed werken in een geventileerde ruimte met droge lucht. De ramen en deuren hoeven dus niet dicht. Dit maakt ze zo geschikt voor werkplaatsen.

DuraVert en Portacool

portacool catalogus
DuraVert is dé importeur van Portacool mobiele luchtkoelers vanaf het eerste moment.

Anno 2020 officieel agent en distributeur van Portacool koelers in de gehele Benelux en Duitsland, en gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, transporteren, onderhouden en repareren van Portacool koelers. DuraVert staat voor een totaalpakket met een flexibele en persoonlijke benadering. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar en wij begeleiden u graag met uw subsidieaanvraag. Neem contact met ons op voor een advies op maat en de beschikbaarheid van onze Portacool koelers bij u in de buurt!

Dus als u op zoek bent naar een verplaatsbare, milieuvriendelijke, effectieve en goedkope oplossing voor uw hitteprobleem, dan zijn de mobiele adiabatische koelingen van DuraVert dé oplossing!

Waarom DuraVert?

  • DuraVert is dé distributeur van Portacool in Nederland, België en Duitsland.
  • DuraVert heeft Portacool mobiele luchtkoelers, onderdelen en accessoires direct uit voorraad leverbaar.
  • DuraVert werkt uitsluitend met de beste kwaliteitsproducten en A-merken.
  • DuraVert heeft jarenlange ervaring in verkoop, verhuur, transport, onderhoud en reparatie van mobiele adiabatische luchtkoelers.
  • DuraVert heeft een eigen service en storingsdienst, 24/7 bereikbaar.
  • DuraVert is dé importeur van Portacool, met de beste en scherpste prijs-kwaliteit verhouding.
  • DuraVert werkt met één contactpersoon voor al uw vragen.
  • DuraVert is een flexibele onderneming die de wensen van de klant vooropstelt.
think green
kuul logo
usa made