Ventilator koeling

De ventilator koelers van Portacool koelen lucht door de verdamping van water. Warme droge lucht wordt door een ventilator aangezogen langs een gepatenteerd koelmembraan van het merk Kuul®. De ingebouwde waterpomp en watertank zorgen ervoor dat het koelmembraan voortdurend vochtig is. De energie die nodig is voor het verdampen van het water op het koelmembraan onttrekt de warmte aan de lucht, waardoor de temperatuur van de lucht daalt. Met andere woorden: Het vocht op het koelmembraan verdampt en het membraan adsorbeert de warmte uit de lucht. Vervolgens wordt de koele lucht aan de andere zijde de luchtkoeler uit geblazen. Deze ventilator koeling word ook wel een luchtkoeler of adiabatische koeling genoemd. Dus bent u op zoek naar effectief en milieuvriendelijk koelen? Dan zijn onze mobiele adiabatische luchtkoelers dé oplossing!
Neem contact op

luchtkoeler

Portacool ventilatoren

Bij DuvaVert verkopen we mobiele koeling ventilatoren van Portacool. De mobiele ventilatoren van Portacool zijn de meest goedkope oplossing voor het koelen van lucht is. Dit komt mede doordat onze koelers milieubewust en dus erg duurzaam zijn. Onze mobiele ventilatoren van Portacool staan op de energielijst voor investeringsaftrek. Dit betekent dat ondernemers op de aankoop van Portacool ventilatoren gebruik mogen maken van Energie-Investeringsaftrek. Dit omdat de overheid onze mobiele adiabatische ventilator namelijk erkent als een duurzame techniek. Onze Portacool ventilatoren zijn onder andere geschikt voor de werkplaatskoeling, industrie, het koelen van stallen, sportscholen en tenten. Onderstaand een overzicht van de verschillende beschikbare modellen ventilatoren.

stralingskoelte
luchtkoeler

Ventilator koelers DuraVert

DuraVert staat voor een totaalpakket met een flexibele en persoonlijke benadering. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar en wij begeleiden u graag met uw subsidieaanvraag. Wij begeleiden u van A tot Z gedurende de subsidieaanvraag. Niet voor niets zijn wij dé officiële agent van Portacool koelers in Nederland, België én Duitsland. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren, verkopen, onderhouden, transporteren en repareren van Portacool ventilatoren.

Dus als u op zoek bent naar een verplaatsbare, milieuvriendelijke, effectieve en goedkope oplossing voor uw hitteprobleem? Dan zijn de mobiele adiabatische koelingen van DuraVert dé oplossing!

Neem contact op voor meer informatie via +31 (0)88 033 19 00 of info@duravert.com.
Bekijk onze catalogus

luchtkoeler kopen

Duurzaam milieubewust koelen

De luchtkoelers van Portacool zijn niet alleen de meest goedkope oplossing voor het koelen van lucht, maar ook nog eens erg duurzaam en milieubewust. Onze Portacool mobiele luchtkoelers staan op de energielijst voor investeringsaftrek. Dit wil zeggen dat ondernemers gebruik mogen maken van Energie-Investeringsaftrek op de aankoop van Portacool luchtkoelers. De overheid erkent onze mobiele adiabatische luchtkoeler namelijk als een duurzame techniek. Milieubewust koelen is dan ook een belangrijke reden om een adiabatische luchtkoeler aan te schaffen. Onze Portacool koelers zijn onder andere geschikt voor de industrie, werkplaatskoeling, het koelen van stallen, tenten en sportscholen. Onderstaand een compleet overzicht van de verschillende beschikbare modellen uit de Jetstream-serie.

DuraVert en Portacool 

portacool catalogusDuraVert is dé importeur van Portacool mobiele luchtkoelers vanaf het eerste moment.

Anno 2020 officieel agent en distributeur van Portacool koelers in de gehele Benelux en Duitsland, en gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, transporteren, onderhouden en repareren van Portacool koelers. DuraVert staat voor een totaalpakket met een flexibele en persoonlijke benadering. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar en wij begeleiden u graag met uw subsidieaanvraag. Neem contact met ons op voor een advies op maat en de beschikbaarheid van onze Portacool koelers bij u in de buurt!

Dus als u op zoek bent naar een verplaatsbare, milieuvriendelijke, effectieve en goedkope oplossing voor uw hitteprobleem, dan zijn de mobiele adiabatische koelingen van DuraVert dé oplossing!

Waarom DuraVert?

  • DuraVert is dé distributeur van Portacool in de Benelux en Duitsland.
  • DuraVert werkt uitsluitend met de beste kwaliteitsproducten en A-merken.
  • DuraVert heeft Portacool mobiele luchtkoelers, onderdelen en accessoires direct uit voorraad leverbaar.
  • DuraVert heeft een eigen service en storingsdienst, 24/7 bereikbaar.
  • DuraVert heeft een eigen service en storingsdienst, 24/7 bereikbaar.
  • DuraVert heeft jarenlange ervaring in verkoop, verhuur, transport, onderhoud en reparatie van mobiele adiabatische luchtkoelers.
  • DuraVert is dé importeur van Portacool, met de beste en scherpste prijs-kwaliteit verhouding.
  • DuraVert is een flexibele onderneming die de wensen van de klant vooropstelt.
  • DuraVert werkt met één contactpersoon voor al uw vragen.
think green
kuul logo
usa made