Ventilator koeling

Wilt u graag uw (bedrijfs)pand koelen met een ventilator koeling? De ventilator koelers van Portacool zijn ventilators die lucht koelen met waterverdamping. Warme droge lucht wordt door de ventilator aangezogen langs een gepatenteerd koelmembraan van het merk Kuul®. De ingebouwde waterpomp en watertank zorgen ervoor dat het koelmembraan voortdurend vochtig is. De energie die nodig is voor het verdampen van het water op het koelmembraan onttrekt de warmte aan de lucht, waardoor de temperatuur van de lucht daalt. Met andere woorden: het vocht op het koelmembraan verdampt en het membraan adsorbeert de warmte uit de lucht. Vervolgens wordt de koele lucht aan de andere zijde van de luchtkoeler uitgeblazen. Deze ventilator koeling word ook wel een luchtkoeler, axiaal ventilator of adiabatische koeling genoemd. Bent u op zoek naar een ventilator die goed koelt op milieuvriendelijke wijze? Dan is onze ventilator met koeling dé oplossing!
Neem contact op

luchtkoeler

Portacool ventilator met koeling

Bij DuvaVert verkopen we mobiele, vrij goedkope koeling ventilatoren van Portacool. De mobiele ventilatoren van Portacool zijn de meest goedkope oplossing voor het koelen van lucht. Dit komt mede doordat onze koelers milieubewust en dus erg duurzaam zijn. Onze mobiele ventilatoren van Portacool staan op de energielijst voor investeringsaftrek. Dit betekent dat ondernemers bij de aankoop van Portacool ventilatoren gebruik mogen maken van Energie-Investeringsaftrek. De overheid erkent onze mobiele adiabatische ventilator namelijk als een duurzame techniek.

Hulp nodig bij het indienen van de aanvraag om gebruik te maken van de Energie-Investeringsaftrek? Ook daar helpen we u graag bij, dat hoort bij onze service. Vraag het gerust aan één van onze specialisten. Onze Portacool ventilatoren zijn onder andere geschikt voor de werkplaatskoeling, industrie, het koelen van stallen, sportscholen en tenten. Een koeler ventilator van DuraVert kan dus op veel verschillende plaatsen een uitkomst bieden.

stralingskoelte
luchtkoeler

Ventilator koelers DuraVert

DuraVert staat voor een totaalpakket met een flexibele en persoonlijke benadering. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar en wij begeleiden u graag met uw subsidieaanvraag. Niet voor niets zijn wij dé officiële agent van Portacool koelers in Nederland, België én Duitsland. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren, verkopen, onderhouden, transporteren en repareren van Portacool ventilatoren die goed en duurzaam koelen.

Dus bent u op zoek bent naar een verplaatsbare, milieuvriendelijke, effectieve en goedkope oplossing voor uw hitteprobleem? Dan is de goedkope ventilator koeling van DuraVert dé oplossing!

Neem contact op voor meer informatie via +31 (0)88 033 19 00 of info@duravert.com.

BEKIJK ONZE CATALOGUS

luchtkoeler kopen

Duurzaam en milieubewuste koeling ventilator

Als u kiest voor een koeling ventilator van DuraVert, dan kiest u niet alleen voor hoge kwaliteit. Ook duurzaam en milieubewust staan hoog in het vaandel. Dus als u graag uw steentje bij wilt dragen aan een groenere wereld, dan zit u met onze ventilators met waterkoeling altijd goed. Doordat onze ventilator koeling apparaten duurzaam en milieubewust zijn, zijn ze zeer geschikt om te gebruiken op verschillende plaatsen. Dat is natuurlijk een groot voordeel! Van sportscholen tot aan industriehallen, onze koelers zorgen ervoor dat de ruimte op een duurzame en milieubewuste manier een aangename temperatuur krijgt. Benieuwd naar de producten uit de Jetstream-serie? Onderstaand vindt u een compleet overzicht van de verschillende beschikbare modellen uit de Jetstream-serie.

DuraVert en Portacool 

portacool catalogus

DuraVert is dé importeur van Portacool mobiele luchtkoelers vanaf het eerste moment. Dus als u op zoek bent naar een ventilator met koeling van hoge kwaliteit, bent u bij ons aan het juiste adres.

Anno 2020 officieel agent en distributeur van Portacool koelers in de gehele Benelux en Duitsland, en gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, transporteren, onderhouden en repareren van Portacool koelers. Wij zijn dé geschikte partij voor uw koeling ventilator. DuraVert staat voor een totaalpakket met een flexibele en persoonlijke benadering. Dát maakt ons uniek! Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar en wij begeleiden u graag met uw subsidieaanvraag. Neem contact met ons op voor een advies op maat en de beschikbaarheid van onze Portacool koelers  of luchtbehandelingkasten bij u in de buurt!

Dus als u op zoek bent naar een verplaatsbare, milieuvriendelijke, effectieve en goedkope oplossing voor uw hitteprobleem, zoek dan niet verder. Wij van DuraVert bieden met onze koeler ventilators dé oplossing. Bent u benieuwd wat wij als distributeur voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Waarom DuraVert?

  • DuraVert is dé distributeur van Portacool in de Benelux en Duitsland.
  • DuraVert werkt uitsluitend met de beste kwaliteitsproducten en A-merken.
  • DuraVert heeft Portacool mobiele luchtkoelers, onderdelen en accessoires direct uit voorraad leverbaar.
  • DuraVert heeft een eigen service en storingsdienst, 24/7 bereikbaar.
  • DuraVert heeft een eigen service en storingsdienst, 24/7 bereikbaar.
  • DuraVert heeft jarenlange ervaring in verkoop, verhuur, transport, onderhoud en reparatie van mobiele adiabatische luchtkoelers.
  • DuraVert is dé importeur van Portacool, met de beste en scherpste prijs-kwaliteit verhouding.
  • DuraVert is een flexibele onderneming die de wensen van de klant vooropstelt.
  • DuraVert werkt met één contactpersoon voor al uw vragen.
think green
kuul logo
usa made