Bent u op zoek naar een axiaal ventilator of een mobiele adiabatische luchtkoeler? Dan kunnen wij van DuraVert u verder helpen. Beide soorten koelsystemen bieden wij namen aan. De axiaal ventilator is erg populair vanwege de zeer effectieve manier van koelen van verschillende soorten ruimtes. Het voordeel van de axiaal ventilator, en tevens één van de redenen waarom deze zo populair is, is dat deze ventilator behoorlijk stil is. Dit maakt hem met name ideaal voor kantoorruimtes. De axiaal ventilator is gemakkelijk te monteren in een kantoorruimte en vanwege het zeer geringe geluid dat hij produceert zal niemand zich er aan storen. Wij van DuraVert mogen onszelf een echte specialist op het gebied van luchtkoelers noemen. Welke ruimte u ook wilt koelen, van kleine kantoorruimte tot megastallen, wij weten er raad mee. Tevens zijn wij agent van het zeer hoogwaardige kwaliteitsmerk Portacool. Dit betekent dat wij in de gehele Benelux én Duitsland verschillende luchtkoelers van dit merk aanbieden. Ons uitgebreide assortiment aan luchtkoelers bestaat enkel uit effectieve en milieuvriendelijke systemen. Weet u nog niet zeker welk koelsysteem het beste is in uw situatie? Of u beter kunt kiezen voor een axiaal ventilator of toch een adiabatische luchtkoeler? U kunt bij ons ook koelers huren. Zo kunt u kijken welke systeem u het beste bevalt alvorens u tot aanschaf overgaat. Natuurlijk helpen wij u ook graag bij uw keuze. Vertel ons wat voor ruimte(s) u wilt koelen en wij geven u een eerlijk en deskundig advies welke koeler het meest geschikt is. Dus heeft u vragen of wilt u graag een deskundig advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Wat is een axiaal ventilator?

Een axiaal ventilator is zoals we eerder al zeiden één van de vele producten uit ons uitgebreide assortiment. Net zoals al onze andere producten is de axiaal ventilator een echt kwaliteitsproduct. Een axiaal ventilator verplaatst lucht van de aandrijfsas in de lengterichting en heeft de vorm van een wiel. Vandaar ook de naam “axiaal”, ofwel de kracht in de lengterichting van de as. De ventilatoren kunnen een enorme hoeveelheid lucht verplaatsen, dit terwijl ze in verhouding weinig plaats in nemen. De waaiers van de axiaal ventilator zorgen ervoor dat de lucht wordt getransporteerd. Net zoals al onze andere koelers is deze ventilator enorm effectief, makkelijk te verplaatsen en milieuvriendelijk. U kunt er bij ons vanuit gaan dat u te maken heeft met een product van hoge kwaliteit. Daarom leveren wij onze producten ook altijd met een fabrieksgarantie van maar liefst 2 jaar. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur en een goede werking. Onze axiaal ventilator kan dan ook in veel verschillende soorten omstandigheden en situaties worden gebruikt, zowel in stallen als werkplekken en in het magazijn.

axiaal ventilator

Waarom een axiaal ventilator van DuraVert?

Wij zijn ervan overtuigd dat een axiaal ventilator een kwaliteitsproduct is en in vele situaties zal zorgen voor de juiste verkoeling. Wilt u graag meer weten over deze ventilator of heeft u advies nodig wat u het beste kunt doen in uw situatie? Neem dan contact met ons op via de website. Wij van DuraVert staan voor een bovengemiddelde persoonlijke service. Daarom zijn we ook in het bezit van een eigen transportmiddelenpark en een technische dienst. Zo hoeft u niet lang te wachten wanneer u een axiaal ventilator bestelt op onze website. Dit geldt natuurlijk ook als u grotere volumes heeft besteld. Dat is wel zo handig als u een bedrijf heeft met meerdere werkplekken, onderhoudsruimtes, kantoren of bouwplaatsen. Wij staan altijd voor u klaar en voorzien u dan ook snel van een duidelijk, persoonlijk en deskundig advies. Daarnaast kunnen we u altijd de scherpste prijzen aanbieden. Dit doen we aan de hand van duidelijke afspraken die door één contactpersoon met u worden gemaakt. Wij zijn een flexibele onderneming dat de wensen van de klant voorop stelt. Wij zullen er alles aan doen om u aan de juiste axiaal ventilator te helpen. Op onze website vindt u behalve de axiaal ventilator nog meer producten die voor verkoeling zorgen, neem gerust een kijkje!

Welke axiaal ventilator heeft u nodig?

Zoals u misschien al heeft gezien, bieden wij op onze website verschillende axiaal ventilatoren en mobiele luchtkoelers aan. Dus waar uw voorkeur ook naar uit gaat, wij kunnen u verder helpen. Wij hebben verschillende ventilatoren die elk geschikt zijn voor verschillende omstandigheden of situaties. Denk hierbij aan de grootte van de ventilator, het design of juist de kracht van koelen en de hoeveelheid Volt. Ook hebben we ventilatoren op wielen waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn in bijvoorbeeld een magazijn of werkplek. Al onze manieren van koelen verbruiken weinig energie en zijn effectief in hun onderhoud. Ze gaan dan ook altijd voor een zeer lange tijd mee. Wanneer u een luchtkoeler wilt aanschaffen, zou het kunnen zijn dat u recht heeft op één van de subsidiemogelijkheden. Veel mensen weten namelijk niet dat dit mogelijk is. Hier kunnen wij u persoonlijk meer over vertellen. Ook bij vragen over de subsidiemogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen door middel van het contactformulier op onze website. Zoals we eerder al zeiden is een persoonlijke service voor ons erg belangrijk.

Meer dan alleen axiaal ventilatoren

Zoals we eerder al aangaven kunt u bij ons terecht voor méér dan alleen de axiaal ventilator. Gaat uw voorkeur uit naar een andere luchtkoeler dan een axiaal ventilator? Dan heeft u bij ons nog altijd meer dan genoeg keuze. Zo hebben we een ventilator met water, een terraskoeler, een verdampingskoeler en meerdere types Jetstreams in verschillende maten, sterkte in Volt en uitvoeringen. Dus bent u op zoek naar een duurzame en effectieve manier van koelen? Dan verkopen, verhuren of transporteren wij graag voor u één van onze axiaal ventilatoren of andere Portacool koelers.

axiaal ventilator