Terraskoeler

Een terraskoeler zorgt voor een acceptabele temperatuur op warme zomerdagen op uw terras. De Portacool terraskoeler van DuraVert heeft een groot stralingsbereik. Dit maakt onze luchtkoelers dan ook ideaal voor het realiseren van een aangename tempratuur buiten of in open ruimtes. DuraVert is een officiële distributeur van Portacool en heeft een groot assortiment aan terraskoelers en adiabatische luchtkoelers. De mobiele terraskoelers maken gebruik van een adiabatisch systeem. Dit houdt in dat lucht verkoeld wordt door verdamping van water. Er wordt energie onttrokken aan de lucht om daarmee het water te kunnen verdampen. De lucht koelt hierdoor af. Door middel van een ventilator wordt de gekoelde lucht de ruimte in geblazen. De koelers werken dus zonder koudemiddel en hebben alleen stroom nodig voor de ventilator en pomp en daarnaast is er water nodig. Dit maakt de terraskoelers zeer milieuvriendelijk. De techniek is dus relatief eenvoudig, wat ervoor zorgt dat de koelers een hoge betrouwbaarheid hebben. Onder de terraskoeler zijn wielen gemonteerd, waardoor de terraskoeler gemakkelijk te verplaatsen is.
Neem contact op

luchtkoeler

Koelen van het terras

Kwaliteit staat bij DuraVert hoog in het vaandel. Om deze reden verkoopt en verhuurt DuraVert enkel mobiele terraskoelers van het merk Portacool. Een tal van factoren zijn van belang voor het huren of kopen van een terraskoeler. DuraVert geeft u advies op maat over persoonlijk onderhoud per mail of telefoon. U kunt gemakkelijk online een bezoek plannen om onze mobiele terraskoelers te testen en daarnaast kunt u online een offerte aanvragen. Wilt u duurzaam en verantwoord uw terras verkoelen op warme zomerdagen?

Neem dan contact op voor meer informatie via +31 (0)88 033 19 00 of info@duravert.com.

stralingskoelte

Duurzame terraskoeling

luchtkoelerMilieubewust een terras koelen is mogelijk met de Portacool terraskoelers. De mobiele terraskoelers van Portacool zijn niet alleen de meest goedkope oplossing voor het koelen van lucht, maar ook nog eens erg duurzaam en milieubewust. Ondernemers mogen gebruik maken van de Energie-Investeringsaftrek. Onze Portacool mobiele terraskoelers staan op de energielijst. Dat betekent dat er voor verschillende modellen subsidiemogelijkheden zijn. Dit houdt in dat de overheid de Portacool terraskoelers erkent als een duurzame techniek. DuraVert ondersteunt u van A tot Z bij uw subsidieaanvraag.

Onderdelen luchtkoeler kopen

Ook voor onderdelen voor uw Portacool terraskoelers kunt u bij DuraVert terecht. Wij hebben alle onderdelen van de verschillende Portacool series en modellen ter beschikking. Van accessoires, tot pompen en motoren. Mocht u vragen hebben over Portacool parts, neem dan contact met ons op.
Bekijk onze catalogus

luchtkoeler kopen

DuraVert en Portacool

DuraVert is dé importeur van Portacool mobiele luchtkoelers vanaf het eerste moment.

Anno 2020 officieel agent en distributeur van Portacool koelers in de gehele Benelux en Duitsland, en gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, transporteren, onderhouden en repareren van Portacool koelers. DuraVert staat voor een totaalpakket met een flexibele en persoonlijke benadering. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar en wij begeleiden u graag met uw subsidieaanvraag. Neem contact met ons op voor een advies op maat en de beschikbaarheid van onze Portacool koelers bij u in de buurt!

Dus als u op zoek bent naar een verplaatsbare, milieuvriendelijke, effectieve en goedkope oplossing voor uw hitteprobleem, dan zijn de mobiele adiabatische koelingen van DuraVert dé oplossing!

portacool catalogus

Waarom DuraVert?

  • DuraVert is dé distributeur van Portacool in Nederland, België en Duitsland.
  • DuraVert heeft Portacool mobiele luchtkoelers, onderdelen en accessoires direct uit voorraad leverbaar.
  • DuraVert werkt uitsluitend met de beste kwaliteitsproducten en A-merken.
  • DuraVert heeft jarenlange ervaring in verkoop, verhuur, transport, onderhoud en reparatie van mobiele adiabatische luchtkoelers.
  • DuraVert heeft een eigen service en storingsdienst, 24/7 bereikbaar.
  • DuraVert is dé importeur van Portacool, met de beste en scherpste prijs-kwaliteit verhouding.
  • DuraVert werkt met één contactpersoon voor al uw vragen.
  • DuraVert is een flexibele onderneming die de wensen van de klant vooropstelt.
think green
kuul logo
usa made