Mobiele verdampingskoelers van DuraVert

DuraVert is ervaren verkoper van vaste én mobiele verdampingskoelers van Portacool. Deze mobiele koelers zijn vrijwel altijd goedkoper, makkelijker te verplaatsen en milieuvriendelijker dan de concurrentie. Traditionele koelers zoals airco’s koelen namelijk door gebruik te maken van speciale koudemiddelen. Mobiele verdampingskoelers van Portacool werken daarentegen met water, wat de koelers adiabatische koelsystemen maakt. Door dit water te verdampen wordt de lucht op een duurzame manier gekoeld. Tevens ontstaat er een aangename luchtvochtigheid. Meer weten over duurzame en mobiele verdampingskoelers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Duravert, dé Portacool importeur

Sinds 2020 is DuraVert officieel importeur van Portacool. Wij beschikken over een breed assortiment met diverse varianten zoals de Classic Series en de Jetstream series. Deze mobiele verdampingskoelers zijn beschikbaar in zowel de Benelux als in Duitsland. DuraVert verzorgt het gehele traject van A tot Z. Wij zijn namelijk ervaren in de verhuur, verkoop, onderhoud, transport en reparatie van deze verdampingskoelers. Dit doen wij op een persoonlijke en flexibele manier. Onze storingsdienst is namelijk 24 uur per dag bereikbaar. Daarnaast zijn onze specialisten beschikbaar voor vragen omtrent subsidieaanvragen en investeringsaftrek. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze ervaren medewerkers. Wij helpen u graag aan een duurzame en mobiele verdampingskoeler bij u in de buurt!

Voor wie zijn mobiele verdampingskoelers bedoeld

Mobiele verdampingskoeler

Wanneer er behoefte is aan het betaalbaar en ecologisch afkoelen van een ruimte dan kan een mobiele verdampingskoeler perspectief bieden. Deze Portacool koelers maken namelijk gebruik van water. Dit koudemiddel zorgt voor een aangename luchtvochtigheid, wat bijdraagt aan het comfort van u of uw medewerkers. Mede hierdoor zijn mobiele verdampingskoelers enorm veelzijdig. Zo worden onze Portacool koelers ingezet voor het afkoelen van horeca, kantoren en fabriekshallen. Tevens kunnen ze ingeschakeld worden voor het afkoelen van ruimtes waarbij ramen en deuren open moeten staan. Dit kan door het enorm grote koeloppervlak, doordat er gebruik wordt gemaakt van sterke ventilatoren.

Ook zijn mobiele verdampingskoelers van Portacool verwerkt in de investeringsaftreklijst. Deze lijst beloont duurzame producten door middel van subsidies.

Bekijk onze catalogus

Hoe werken mobiele verdampingskoelers

De mobiele verdampingskoelers van DuraVert werken door middel van waterverdamping. Dit gebeurt in kleine kanalen die zich bevinden in filtratiepads, ook wel Küül pads genoemd. Deze pads zijn ontworpen door Portacool en zorgen voor verbeterde luchtkoeling. Door warme lucht in deze kanaaltjes te leiden verdampt er water. Dit zorgt ervoor dat de lucht gekoeld wordt en wordt teruggeblazen in de ruimte. Deze efficiënte manier van koelen zorgt ervoor dat ruimtes snel en duurzaam worden afgekoeld. Bovendien blijven vervuilende stoffen achter in de filtratiepads, waardoor de lucht gereinigd wordt. Hierdoor is het noodzakelijk deze pads regelmatig te laten vervangen.

Mobiele verdampingskoelers voor de verhuur

DuraVert verzorgt naast de verkoop ook de verhuur van mobiele verdampingskoelers. Doordat deze koelers gemakkelijk te verplaatsen zijn en alleen maar hoeven worden aangesloten op water en stroom zijn ze de perfecte oplossing voor grote ruimtes. Hierdoor worden ze regelmatig ingezet voor feesten, evenementen en fabrieken. De verdampingskoelers van Portacool kunnen in Nederland, Duitsland, België en Luxemburg worden afgeleverd voor verhuur. Door de adiabatische vorm van koeling worden grote ruimtes effectief en goedkoop afgekoeld. Dit maakt mobiele verdampingskoelers van DuraVert een uitstekend alternatief voor traditionele airco’s.

Contact met DuraVert

DuraVert is sinds 2020 officieel distributeur van Portacool mobiele verdampingskoelers. Dit doen we in de gehele Benelux en Duitsland. De verdampingskoelers van Portacool zijn perfect toepasbaar voor grote industriële ruimtes zoals hangars, magazijnen en bouwplaatsen. Ze worden echter ook regelmatig ingezet voor sociale ruimtes zoals terrassen en feesttenten. Deze Portacool verdampingskoelers koelen ruimtes effectief, betaalbaar en duurzaam af! Interesse? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Waarom DuraVert?Mobiele verdampingskoeler

  • DuraVert werkt met één contactpersoon voor al uw vragen.
  • DuraVert is een flexibele onderneming die de wensen van de klant vooropstelt.
  • DuraVert is dé distributeur van Portacool in Nederland, België en Duitsland.
  • DuraVert heeft Portacool mobiele verdampingskoelers, onderdelen en accessoires direct uit voorraad leverbaar.
  • DuraVert heeft een eigen service en storingsdienst die 24/7 bereikbaar is.
  • DuraVert is dé importeur van Portacool, met de beste en scherpste prijs-kwaliteit verhouding.
  • DuraVert werkt uitsluitend met de beste kwaliteitsproducten en A-merken.
  • DuraVert heeft jarenlange ervaring in de verkoop, verhuur, transport, onderhoud en reparatie van mobiele adiabatische luchtkoelers
think green
kuul logo
usa made