Een Portacool verdampingskoeler van DuraVert

Op zoek naar een verdampingskoeler? Kies dan voor de expertise van DuraVert! Onze kwalitatieve verdampingskoelers zijn een betaalbaarder, mobieler en milieuvriendelijker alternatief voor de traditionele airco. Onze verdampingskoelers werken, in tegenstelling tot conventionele koeltechnieken, niet met koudemiddel maar met een adiabatisch koelsysteem. Hierbij wordt de lucht gekoeld door gebruik te maken van waterverdamping. Interesse in een duurzaam en mobiel koelsysteem? Kies dan voor een verdampingskoeler van Duravert.

Neem contact op

Hoe werkt een verdampingskoeler

Verdampingskoelers van Portacool koelen de lucht middels waterverdamping. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van zogenaamde Küül pads. Deze pads zijn exclusief te gebruiken met verdampingskoelers van Portacool en leveren meer dan 20% extra luchtkoeling op in vergelijking met andere verdampingskoelers. Deze pads bevatten kleine kanaaltjes waarin het water omhoog stroomt. Vervolgens wordt externe warme lucht door deze kanaaltjes gepompt waardoor het water verdampt. Hierdoor wordt de lucht gekoeld. De gekoelde lucht uit de verdampingskoeler wordt vervolgens de ruimte in geblazen. Hierdoor wordt er efficiënt gekoeld zonder gebruik te maken van milieuvervuilende koudemiddelen. Tevens zorgen de Küül pads van Portacool voor een reiniging van de lucht, omdat vervuilende stoffen achterblijven in de kanaaltjes. Door deze pads regelmatig te vervangen blijft de werking optimaal.

Verdampingskoeler

Voor wie

Verdampingskoelers zijn veruit de meest betaalbare en duurzame manier om een ruimte effectief af te koelen. Doordat er gebruik gemaakt wordt van water als koudemiddel ontstaat er een aangenaam klimaat, wat bevorderlijk is voor het comfort. Hierdoor is een verdampingskoeler uitermate geschikt voor de koeling van een breed assortiment aan ruimtes. Onze meest tevreden klanten zetten hun Portacool verdampingskoeler in restaurants, industriële werkruimtes en kantoren in. Doordat het grote koeloppervlak gekoppeld is aan een sterkte ventilator is het ook geschikt om te koelen in ruimtes waar ramen en deuren geopend moeten zijn.

Daarnaast staan onze Portacool verdampingskoelers op de energielijst voor investeringsaftrek opgesteld door Rijksoverheid. Hierdoor kunnen ondernemers rekenen op een energie-investeringsaftrek op de aankoop.

Bekijk onze catalogus

Verhuur van verdampingskoelers

De verdampingskoelers van DuraVert zijn tevens beschikbaar voor verhuur. Hierdoor zijn ze een ideale oplossing voor het milieuvriendelijk en mobiel koelen van evenementen, feesttenten en industriehallen. Onze Portacool verdampingskoelers kunnen in de gehele Benelux en Duitsland gehuurd worden. Portacool verdampingskoelers hoeven enkel aangesloten te worden op water en elektriciteit. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te installeren op zelfs de meest uitdagende locaties. Door de koeling op basis van waterverdamping worden ruimtes snel en betaalbaar afgekoeld. Hierdoor biedt DuraVert een oplossing waar voorheen alleen dure koelingen voor gebruikt konden worden.

Duravert en Portacool

DuraVert is vanaf dag 1 dé importeur van mobiele luchtkoelers van Portacool. Wij zijn sinds 2020 officieel agent en distributeur van Portacool verdampingskoelers in de gehele Benelux en Duitsland. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, transporteren, onderhouden en repareren van Portacool verdampingkoelers. DuraVert levert een totaalpakket met een flexibele en persoonlijke benadering. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar en wij begeleiden u graag met uw subsidieaanvraag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat en beschikbaarheidscontrole van onze Portacool verdampingskoelers bij u in de buurt!

Bent u op zoek naar een verplaatsbare, milieuvriendelijke, effectieve en betaalbare oplossing voor uw hitteproblemen? Dan zijn de mobiele verdampingskoelers van DuraVert dé oplossing!

Waarom DuraVert verdampingskoeler?Verdampingskoeler

  • DuraVert is dé distributeur van Portacool in Nederland, België en Duitsland.
  • DuraVert heeft Portacool mobiele luchtkoelers, onderdelen en accessoires direct uit voorraad leverbaar.
  • DuraVert werkt uitsluitend met de beste kwaliteitsproducten en A-merken.
  • DuraVert heeft jarenlange ervaring in verkoop, verhuur, transport, onderhoud en reparatie van mobiele adiabatische luchtkoelers.
  • DuraVert heeft een eigen service en storingsdienst, 24/7 bereikbaar.
  • DuraVert is dé importeur van Portacool, met de beste en scherpste prijs-kwaliteit verhouding.
  • DuraVert werkt met één contactpersoon voor al uw vragen.
  • DuraVert is een flexibele onderneming die de wensen van de klant vooropstelt.

Contact

DuraVert is vertrouwd Portacool dealer aan zowel de zakelijke als de particuliere markt. DuraVert is sinds 2020 officieel agent van Portacool in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Onze verdampingskoelers zijn geschikt voor industriële toepassingen zoals werkplaatsen, hangars, magazijnen en bouwplaatsen. Tevens zijn recreatieve ruimtes zoals terrassen en evenementen efficiënt en betaalbaar te koelen. Een adiabatische verdampingskoeler is zowel milieuvriendelijk als mobiel. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

think green
kuul logo
usa made