Ventilator met water van DuraVert

De zomers worden alsmaar warmer en dat is ook direct te merken in bedrijfsruimtes en kantoorcomplexen. Een ventilator met water biedt dan de oplossing. Een ventilator die gebruik maakt van water is bijzonder duurzaam en milieubewust. Daarnaast hebben ze geen enkele moeite om (grote) ruimtes snel te koelen. Van een kleine kantoorruimte tot grote bedrijfshallen, met een water ventilator houdt u het overal heerlijk koel. Dit komt de kwaliteit van het werken van uw werknemers zeer ten goede. De energie en concentratie zakt snel wanneer een ruimte niet goed op temperatuur is. Bij DuraVert hebben wij verschillende soorten ventilatoren in ons assortiment. Een kleine water ventilator is perfect voor kleine tot middelgrote ruimtes. Daarnaast beschikken wij over grote (mobiele) koelers die grote bedrijfshallen zeer snel en efficiënt kunnen koelen. Ondanks het grote formaat van deze koelers zijn ze gemakkelijk te verplaatsen, waardoor ze op meerdere plekken gebruikt kunnen worden. Een ventilator met water helpt daarnaast ook nog eens de luchtvochtigheidsgraad op peil te houden. Allemaal voordelen van een ventilator met water. Wij zijn al jaren officieel distributeur van Portacool luchtkoelers. Een zeer gedegen mobiele koeler die niet alleen duurzaam is, maar ook betaalbaar. Steeds meer bedrijven maken dan ook gebruik van de Portacool. Wilt u hier meer over weten? Of weet u niet zeker of een ventilator met water geschikt is voor de ruimte die u wilt koelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Hoe werkt een water ventilator?

Onze ventilatoren van Portacool koelen de lucht door middel van verdamping van water. De warme lucht in een ruimte wordt in een ventilatiesysteem gezogen en verder geleid naar een koelmembraam van het merk Kuul. In de ventilator zit een ingebouwde watertank en pomp. Deze elementen zorgen ervoor dat het eerder genoemde koelmembraam constant vochtig is. Het water op het koelmembraam wordt verdampt. De energie die dit kost onttrekt de warmte uit de lucht. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat de temperatuur in de ruimte daalt. Deze manier van een ruimte koelen is niet alleen zeer efficiënt, maar ook erg duurzaam. Om deze reden is een ventilator met water een populaire keuze onder bedrijven en particulieren. Met name mensen die op zoek zijn naar een manier om een ruimte koelen die vrijwel onmogelijk lijkt om te koelen, zijn zeer tevreden over dit soort axiaal ventilator. Deze ventilator op water wordt ook wel een adiabatische koeler genoemd. Hij maakt uitsluitend gebruik van water en elektriciteit waardoor het een energiezuinige en milieuvriendelijke keuze is.

De Portacool Jetstream koelers

Zoals we eerder al zeiden zijn wij van DuraVert sinds 2020 officieel importeur van deze razend populaire koelers van Portacool. Wij hebben verschillende versies in ons assortiment, zodat er altijd een geschikt is voor de ruimte die u wilt koelen. Neem bijvoorbeeld de Portacool Jetstream 240. Deze enorm energiezuinige koeler is zeer geschikt voor grotere ruimtes. Koele lucht wordt effectief de ruimte ingeblazen en hij verkoeld gemakkelijk de meest veelzijdige ruimtes. Zelfs een autowerkplaats koelen is geen enkel probleem voor deze water ventilator. Maar ook een grote tent met veel open zijdes kan deze ventilator op water aan. Dus ook de grootste feesten midden in een hittegolf zijn een stuk aangenamer wanneer u kiest voor deze koeler. Bent u op zoek naar een kleiner formaat koeler? Eentje die perfect werkt voor kleinere ruimtes zoals kantoorruimtes? Dan raden wij u de Portacool Jetstream 230 aan. Dit is het kleinere broertje van de eerdere genoemde ventilator op water. Ook deze koeler is zeer energiezuinig en milieuvriendelijk. Een leuk weetje is namelijk dat deze koeler minder energie verbruikt dan een gemiddelde broodrooster! U hoeft zich dus geen zorgen te maken over hoge kosten voor het koelen van een ruimte. Ook deze ventilator werkt met water. De warme lucht wordt aangezogen in een ventilatorsysteem, vervolgens gaat de lucht langs een altijd vochtig koelmembraam. Dit koelmembraam zorgt ervoor dat de warme lucht effectief gekoeld wordt. Deze koele lucht wordt vervolgens de ruimte ingeblazen. Deze Portacool Jetstream 230 is een zeer populaire keuze onder met name particulieren. Doordat deze water ventilator gemakkelijk te verplaatsen is, kan hij goed gebruikt worden in meerdere ruimtes. Zo kunt u uw woonkamer verkoelen en als deze koel genoeg is, verplaatst u hem eenvoudig naar de slaapkamer. Wanneer u gaat slapen is uw slaapkamer heerlijk koel. En dat ook nog eens op een energiezuinige manier!

Bekijk onze catalogus

Een ventilator met water koop je bij DuraVert

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar wij zijn officieel dealer van deze hoogwaardige koelers. Wij weten als geen ander hoe u het beste een ruimte koel kunt krijgen zonder een al te hoge energierekening. Van een enorme bedrijfshal tot een kleine kantoorruimte en alles daar tussen in. Met onze hoge kwaliteit en duurzame koelsystemen krijgt u het voor elkaar. Koopt u bij ons een ventilator op water, dan bent u verzekerd van onze hoge standaarden. Zo weet u zeker dat uw luchtkoeler heel lang meegaat. Wij beschikken over een eigen technische dienst die u direct komt helpen indien u toch problemen ervaart met de ventilator op water. Heeft u hier nog vragen over? Of kunnen wij u helpen met een keuze te maken uit ons ruime assortiment luchtkoelers? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag en beantwoorden alle vragen die u nog heeft.

Waarom kiezen voor DuraVert?ventilator met water

  • DuraVert heeft een eigen service en storingsdienst die 24/7 bereikbaar is.
  • DuraVert is dé importeur van Portacool, met de beste en scherpste prijs-kwaliteit verhouding.
  • DuraVert is dé distributeur van Portacool in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.
  • DuraVert heeft Portacool industriële koelers, onderdelen en accessoires direct uit voorraad leverbaar.
  • DuraVert werkt met één contactpersoon voor al uw vragen.
  • DuraVert is een flexibele onderneming die de wensen van de klant vooropstelt.

Neem contact op

DuraVert is al een lange periode officieel distributeur van Portacool voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Sinds 2013 leveren wij industriële Portacool koelers in de Benelux en Duitsland. Onze industriële koelers zijn geschikt voor diverse industriële toepassingen zoals de koeling van fabrieken, werkplaatsen, hallen, magazijnen en logistieke centra. Garandeer effectieve, duurzame en mobiele koeling met een industriële koeler van DuraVert. Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

think green
kuul logo
usa made