Direct Contact? +31 (0)88 033 19 00 / info@duravert.com
DuraVert Officieel Portacool Luchtkoelers Agent
DuraVert is dé agent van Portacool Luchtkoelers in de Benelux en Duitsland.

Portacool Jetstream 230

Op zoek naar een mobiele koeler voor zakelijk of particulier gebruik? Dan bent u bij DuraVert aan het juiste adres. Onze Portacool Jetstream 230 is de perfecte spotkoeler voor kleine en middelgrote ruimtes. De Portacool Jetstream 230 is een adiabatische koeler en maakt enkel gebruik van water en elektriciteit. Dit maakt deze mobiele luchtkoeler een energiezuinige en milieuvriendelijke koeler. Door zijn kleine formaat is de Jetstream 230 makkelijk te verplaatsen. De Portacool Jetstream 230 is de ideale luchtkoeler voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar effectieve en milieuvriendelijke koeling van kleine ruimtes. Benieuwd of deze koeler iets voor u is? Of heeft u onduidelijkheden? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Toepassingen Portacool 230

Net als zijn grotere broer, de Portacool 240, is de Portacool 230 energiezuinig en breed inzetbaar. De traploos instelbare ventilator zorgt ervoor dat koude lucht effectief de ruimte in wordt geblazen. De Portacool 230 werkt het beste in goed geventileerde ruimtes denk aan werkplaatsen, productieruimtes of warehouses. Daarnaast wordt de Portacool 230 ook ingezet voor feesten en partijen. Zo kan de Jetstream 230 zelfs tenten met open wanden snel afkoelen. De verstelbare lamellen van de Portacool 230 maken het mogelijk de luchtstroom te richten naar de plek waar de koele lucht het meest nodig is.

Kenmerken Jetstream 230

De Jetstream 230 van DuraVert is een mobiele adiabatische koeler. Deze manier van koelen is milieuvriendelijk, het energieverbruik is vele malen lager dan conventionele technieken, zoals bijvoorbeeld de airconditioning. Sterker nog, de Jetstream 230 verbruikt nog minder energie dan een standaard broodrooster. Daarnaast maakt deze koeler gebruik van gepatenteerde KUUL pads. Door een optimale werveling van de lucht in de pads, is de koeler in staat lucht effectief te koelen en filteren. De Jetstream 230 werkt op 230V netspanning en verbruikt enkele liters water per uur. Door zijn mobiele voet is de koeler makkelijk te verplaatsen en te installeren.

Hoe werkt een Portacool Jetstream 230

Een Portacool Jetstream 230 werkt door middel van adiabatische koeling. Wat is adiabatische koeling? Warme lucht wordt afgekoeld door verdamping van water. De warme lucht wordt door een ventilator aangezogen. Deze lucht komt langs een vochtig koelmembraan, het water op het koelmembraan onttrekt de warmte van de lucht. Koele lucht wordt terug de ruimte in geblazen door de Portacool Jetstream 230.

DuraVert Portacool

DuraVert is authorized distributor van Portacool mobiele verdampingskoelers voor de gehele Benelux en Duitsland. Portacool daarentegen is dé pionier op het gebied van mobiele adiabatische koelers en wereldwijd marktleider. Hierdoor bent u verzekerd van een luchtkoeler van topkwaliteit met een optimale werking en service gebaseerd op jarenlange ervaring. Heeft u ook een hitteprobleem? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Jetstream 230 Kenmerken
 • Deze energie zuinige adiabatische spot koeler verbruikt minder energie dan een standaard broodrooster
 • De grotere afvoer zorgt voor eenvoudig en effectief onderhoud
 • De Portacool Jetstream 230 is uitgerust met KUUL Comfort verdampings pads, de hoogste kwaliteit KUUL pads die beschikbaar zijn en exclusief gemaakt in de VS voor Portacool
 • Water niveau indicator met automatische pomp uitschakeling
 • Levenslang garantie op de behuizing van de verdampingskoeler tegen fabrieksfouten en drie jaar garantie op alle elektrische componenten
 • De Jetstream 230 is gemaakt in de VS met binnenlandse en wereldwijde onderdelen
Specificaties Jetstream 230
Diameter ventilatorblad: 16 in
KUUL Effect: 17
Garantie: 3 jaar

Jetstream 230 kopen

Bent u op zoek naar een specialist in de verkoop, verhuur, transport, onderhoud of reparatie van Portacool mobiele luchtkoelers? Dan bent u bij DuraVert aan het juiste adres. Wij hechten waarden aan hoogwaardige kwaliteit en bieden daarom uitsluitend koelers van Portacool aan.

Bij het kopen of huren van een koeler zijn enkele factoren van belang. Wij geven u advies op maat, zowel persoonlijk als via mail of telefoon. U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen of een bezoek plannen om een van onze koelers te testen.

Waarom DuraVert

 • DuraVert is officieel agent in de Benelux en Duitsland voor Portacool
 • Portacool koelers, onderdelen en accessoires zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar
 • DuraVert werkt alleen met de beste kwaliteitsproducten
 • DuraVert kan door de jarenlange ervaring perfect advies geven welke spotkoeler het meest geschikt is voor u
 • DuraVert heeft een eigen service en storingsdienst die 24/7 bereikbaar is
 • Doordat DuraVert officieel agent is van Portacool, kunnen wij u de beste en scherpste prijzen aanbieden
 • Duidelijke afspraken met één contactpersoon waarbij een persoonlijke benadering voorop staat vinden wij belangrijk
 • DuraVert is een flexibele instelling die de wensen van de klant voorop stelt

Onze Portacool 230 mobiele luchtkoeler staat op de energielijst, wat betekent dat u mogelijk subsidie kunt aanvragen. DuraVert ondersteunt u van A tot Z bij uw aanvraag. Neem contact op voor meer informatie via +31 (0)88 033 19 00 of info@duravert.com.


Wist je dat?

Bij het aanschaffen van een Portacool luchtkoeler zijn er subsidiemogelijkheden. Voor vragen of meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Bekijk ook eens alle andere mobiele adiabatische luchtkoelers in ons assortiment. DuraVert is officieel agent van Portacool.

Next Post

Previous Post

vragen?

Voor vragen of meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel met +31 (0)88 033 19 00.

+ 4 = 11

Blijf in contact via onze sociale netwerken »

© 2024 DuraVert is dé agent van Portacool in de Benelux en Duitsland.

Portacool, KUUL and the Portacool logo are trademarks of Portacool LLC, registered in the U.S. and other countries.