Als specialisten in mobiele koeling bieden wij veel verschillende soorten mobiele luchtkoelers aan. Op deze pagina komen al onze verschillende mobiele koelers aan bod, zodat u de verschillende vormen van mobiele koeling goed kunt vergelijken. Mocht u ergens vragen over hebben of wilt u graag een mobiele koeler koper, maar weet u niet zo goed welk soort mobiele koeling het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan gerust eens telefonisch of per mail contact op met één van onze deskundige medewerkers. Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven u advies op maat, zodat u de juiste keuzes kunt maken met betrekking tot mobiele koeling.

Classic Series

Bent u op zoek naar een effectieve, milieuvriendelijke én zeer betaalbare oplossing voor uw hitteproblemen? Ga dan voor de Portacool Classic series! Deze luchtkoelers zijn ideaal om te gebruiken in grote ruimtes zoals werkplaatsen, stallen, terrassen en industriehallen en andere werkgebieden. Onze mobiele koeling van de Portacool Classic Series is favoriet van velen!

Cyclone Series

De mobiele spotkoelers van de Portacool Cyclone Series koelen uw garage, terras of werkomgeving af tot er een comfortabele temperatuur bereikt is. Het voordeel van de Cyclone Series mobiele koeling is dat deze koelers zeer energiezuinig en stil in gebruik zijn. Bovendien zijn ze zeer makkelijk te verplaatsen en hoeven de koelers alleen maar aangesloten te worden op water en elektriciteit. Er is geen verdere installatie nodig. Handig!

Jetstream Series

Ook de mobiele koelingsapparaten van de Portacool Jetstream Series zijn erg stil en energiezuinig. Deze spotkoelers zijn ideaal om te gebruiken voor evenementen, in fitnesszalen, winkels, enzovoorts. Ze werken op 230 Volt en water en zijn na aansluiting op water en elektriciteit direct te gebruiken.

Portacool Jetstream 240

Hurricane Series

Eén van de meest veelzijdige mobiele koelingsapparaten zijn toch wel de spotkoelers uit onze Hurricane Series. Ze zijn stil, makkelijk verplaatsbaar en energiezuinig. Deze spotkoelers werken op 230 Volt en water. Ze beschikken daarom over grote waterreservoirs. Zodra water en elektriciteit zijn aangesloten, zijn deze spotkoelers direct te gebruiken. De Hurricane series is bijvoorbeeld geschikt voor grote commerciële gebouwen, industriële magazijnen, bouwplaatsen, grote buitenevenementen of distributiecentra.

Hazardous Series

De Portacool Hazardous Series zijn speciaal ontworpen voor gevaarlijke locaties waar bijvoorbeeld met gas of brandbaar vuil wordt gewerkt. Ze zijn dan ook uitgerust met verzegelde schakelaars, motoren, snoeren en pompen zodat vonken voorkomen kunnen worden. De mobiele koeling van de Hazardous Series werkt op 230 Volt en water en is ook weer gemakkelijk verplaatsbaar. U dient de koelers alleen maar aan te sluiten op water en elektriciteit voor gebruik.

Air Driven Series

Voor de mobiele koeling van de Portacool Air Driven Series heeft u geen elektriciteit nodig. Deze koelers werken namelijk uitsluitend op perslucht. Dit maakt deze adiabatische luchtkoelers ideaal om te gebruiken op plekken waar niet direct elektriciteit beschikbaar is. Vooral in de industrie zijn de Air Driven Series erg populair. De koelers zijn eenvoudig verplaatsbaar en direct te gebruiken na het aansluiten op perslucht en water.

Portacool Islander

De Portacool Islander is een superfijne koeler met een 360° koele straal voor buitenruimtes zoals terrassen, strandtenten of zwembaden. Deze (terras)koeler is gemakkelijk digitaal te bedienen, gemakkelijk te verplaatsen en zeer energiezuinig en stil in gebruik. Dit mobiele koelingsapparaat werkt op 230 Volt en water.

Onderdelen van de luchtkoelers

Niet alleen voor de luchtkoelers zelf, maar ook voor de onderdelen van de verschillende soorten mobiele koeling kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om accessoires, pompen of motoren – alle onderdelen van de verschillende koelers uit de Portacool series zijn bij ons verkrijgbaar. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als uw mobiele koelingsapparaat gerepareerd of onderhouden moet worden. Wij bieden dus een totaalpakket aan! Niet voor niets zijn wij binnen de Benelux dé aanbieder van mobiele luchtkoelers. Als u zich afvraagt of een specifieke koeler of een specifiek onderdeel bij ons verkrijgbaar is, of als u nog ergens anders vragen over heeft, neem dan zeker even contact op met één van onze ervaren medewerkers. Wij luisteren aandachtig naar uw vraagstukken over mobiele koeling en denken graag met u mee!

Meer informatie over onze mobiele koeling

De mobiele luchtkoelers van Duravert Portacool vormen een goedkope vorm voor het koelen van lucht. Bovendien zijn onze koelers erg milieuvriendelijk. Ze werken namelijk aan de hand van verdampingskoeling. Hierdoor komt u als ondernemer in aanmerking voor de Energie-Investeringsaftrek als u een mobiele koeler van ons wilt aanschaffen. Daarnaast hebben onze koelers ook nog eens een filterende werking, wat voor een aangenaam klimaat zorgt. Een ander voordeel van onze mobiele koelers is dat ze erg betrouwbaar en makkelijk te onderhouden zijn. Ook zijn ze zeer makkelijk verplaatsbaar omdat iedere koeler wielen heeft. In ons aanbod hebben wij koelers met verschillende afmetingen en koelcapaciteiten, waardoor er altijd wel een geschikte mobiele koeler voor u tussen zit! Kijk eens rond op onze website om het mobiele koelingsapparaat te vinden dat bij u past! Mocht u nog twijfelen of hulp nodig hebben bij uw keuze, dan kunt u ons uiteraard altijd om advies vragen. Wij staan klaar om u te helpen!

mobiele koeling