Luchtkoeler

Een luchtkoeler kopen? Bij DuraVert Portacool bent u aan het juiste adres. Voordat u een luchtkoeler gaat kopen, vertellen we er graag eerst wat meer over. Een mobiele luchtkoeler koelt lucht door de verdamping van water. De warme, droge lucht wordt door een ventilator aangezogen langs een gepatenteerd koelmembraan van het merk Kuul®. De ingebouwde watertank en waterpomp zorgen ervoor dat het koelmembraan (ook wel Kuul® evaporative media of koelpads genoemd) voortdurend vochtig is. De energie die nodig is voor het verdampen van het water op het koelmembraan onttrekt de warmte uit de lucht, waardoor de temperatuur van de lucht daalt. Met andere woorden: het vocht op het koelmembraan verdampt en het membraan absorbeert de warmte uit de lucht. Vervolgens wordt de koele lucht aan de andere zijde de luchtkoeler uit geblazen. Luchtkoelers zijn zeer effectief en ook nog eens milieuvriendelijk! Dus bent u op zoek naar een manier om effectief en milieuvriendelijk te koelen? Dan is onze mobiele luchtkoeler dé oplossing! Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag.

Neem contact op

lucht koeler

Mobiele luchtkoeler

Uit onderzoek is gebleken dat de productiviteit van medewerkers hoger is bij aangename temperaturen. Werken in een te warme of te koude plek is natuurlijk verre van ideaal. Door te zorgen voor een aangename werkplek wordt de productiviteit én het werkplezier verhoogd. Een hogere productiviteit resulteert in 9 van de 10 gevallen in een hogere winst. Wie wil dat nu niet? Onze luchtkoelers zijn mobiel en hebben een hoge koelcapaciteit (de Jetstream 270 tot 523m2 per koeler!). Door de mobiliteit en het grote bereik is onze mobiele luchtkoeler ideaal voor productiebedrijven en grote werkplaatsen. In tegenstelling tot een mobiele airco is ventilatie vereist. In het meest gunstige geval blijven de ramen, deuren en zelfs rolpoorten dus open. Onze mobiele luchtkoeler is een spotkoeler voor bijvoorbeeld het gericht koelen van werkplekken en productieruimtes, met als resultaat maximale productiviteit en bijbehorende winst!

Een luchtkoeler kopen? Voor Europa zijn er meerdere modellen mobiele verdampingskoelers met verschillende koelcapaciteiten uit de Jetstream-serie (Jetstream 230, Jetstream 240, Jetstream 250, Jetstream 260 en Jetstream 270) beschikbaar vanuit Portacool België en Nederland. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of voor advies op maat.

Een luchtkoeler kopen of huren

luchtkoeler kopen

Wanneer u een specialist zoekt in verkoop, verhuur, transport, onderhoud en reparatie van een lucht koeler, dan bent u DuraVert aan het juiste adres. Omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat verkopen en verhuren wij enkel mobiele luchtkoelers van het merk Portacool Nederland. Als je een luchtkoeler gaat kopen of huren zijn tal van factoren van belang. Wij geven graag advies op maat, per telefoon of mail. U kunt gemakkelijk online een offerte aanvragen of een bezoek plannen om onze lucht koeler te testen. Onze luchtkoelers staan op de energielijst, dat betekent dat er voor verschillende modellen subsidiemogelijkheden zijn. Wij ondersteunen u van A tot Z bij uw subsidieaanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie via +31 (0)88 033 19 00 of info@duravert.com.

Onderdelen lucht koeler

Ook voor onderdelen voor uw lucht koeler kunt u bij ons terecht. Wij hebben alle onderdelen van de verschillende Portacool series en modellen ter beschikking. Van accessoires, tot pompen en motoren. We zijn niet voor niets dé importeur in de Benelux van Portacool luchtkoelers. Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket, dus ook als een lucht koeler gerepareerd moet worden of voor het onderhoud komen we graag bij u langs. Mocht u vragen hebben over onderdelen of iets anders, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers luisteren naar uw hulpvraag en denken met u mee!

Bekijk onze catalogus

Luchtcooler – Duurzaam en milieubewust koelen

Een luchtcooler is niet alleen de meest goedkope oplossing voor het koelen van lucht, maar ook nog eens erg duurzaam én milieubewust. Dat is natuurlijk niet geheel onbelangrijk! Luchtkoelers staan op de energielijst voor investeringsaftrek. Dit wil zeggen dat ondernemers gebruik mogen maken van de Energie-Investeringsaftrek op de aankoop van een luchtcooler. De overheid erkent onze mobiele luchtkoeler namelijk als een duurzame techniek. Milieubewust koelen is dan ook een belangrijke reden om een luchtkoeler te kopen. Onze luchtkoelers zijn onder andere geschikt voor de industrie, werkplaatskoeling, het koelen van stallen, tenten en sportscholen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Met onze jarenlange ervaring hebben wij al veel tevreden klanten mogen helpen aan een luchtcooler. Duurzaam én effectief een ruimte koelen, daar gaan wij voor. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het kopen of huren van een luchtcooler? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee.

Waarom DuraVert?

  • DuraVert is dé distributeur van Portacool in Nederland, België en Duitsland.
  • DuraVert heeft Portacool mobiele luchtkoelers, onderdelen en accessoires direct uit voorraad leverbaar.
  • DuraVert werkt uitsluitend met de beste kwaliteitsproducten en A-merken.
  • DuraVert heeft jarenlange ervaring in verkoop, verhuur, transport, onderhoud en reparatie van mobiele adiabatische luchtkoelers.
  • DuraVert heeft een eigen service en storingsdienst, 24/7 bereikbaar.
  • DuraVert is dé importeur van Portacool, met de beste en scherpste prijs-kwaliteit verhouding.
  • DuraVert werkt met één contactpersoon voor al uw vragen.
  • DuraVert is een flexibele onderneming die de wensen van de klant vooropstelt.
think green
kuul logo
usa made